Bra konditorier i Lindesberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lindesberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lindesberg. Det finns 1 olika konditorier i Lindesberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lindesberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lindesberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lindesberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lindesberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lindesberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lindesberg kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Frosths Konditori & Bageri
Kristinav. 16
711 30 LINDESBERG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lindesberg och dess konditorier

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här finns mer info om Lindesberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lindesberg.