Bra konditorier i Laxå

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Laxå. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Laxå. Det finns 2 olika konditorier i Laxå där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Laxå.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Laxå

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Laxå som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Laxå som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Laxå. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Laxå kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Konditori Nya Promenaden
Järnvägsg. 3
695 30 Laxå


Konditori Promenaden
Järnvägsg. 3
695 30 Laxå

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Laxå och dess konditorier

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här finns mer info om Laxå om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Laxå.