Bra konditorier i Karlskoga

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Karlskoga. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Karlskoga. Det finns 6 olika konditorier i Karlskoga där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Karlskoga.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Karlskoga

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Karlskoga som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Karlskoga som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Karlskoga. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Karlskoga kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Bagarns Brödbod i Karlskoga AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA


Konditori Köp City
Sandviksv. 12
691 52 Karlskoga


Köp-City, Konditori
Sandviksv. 12
691 52 Karlskoga


MAXI ICA Stormarknad
Gesällg. 5
691 34 Karlskoga


SmakBiten
Loviselundsv. 59
691 31 KARLSKOGA


Smakbiten i Karlskoga
Torget 4
691 31 KARLSKOGA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Karlskoga och dess konditorier

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här finns mer info om Karlskoga om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Karlskoga.