Bra konditorier i Hallsberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hallsberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hallsberg. Det finns 2 olika konditorier i Hallsberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hallsberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hallsberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hallsberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hallsberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hallsberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hallsberg kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Cecilias café
Ö. Storg. 2
694 31 HALLSBERG


PeWe Konditori AB
V. Storg. 11
694 30 Hallsberg

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hallsberg och dess konditorier

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här finns mer info om Hallsberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hallsberg.