Bra konditorier i Grythyttan

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Grythyttan. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Grythyttan. Det finns 2 olika konditorier i Grythyttan där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Grythyttan.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Grythyttan

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Grythyttan som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Grythyttan som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Grythyttan. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Grythyttan kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Guldkringlan
Magasinsg. 2
712 60 Grythyttan


Guldkringlan Café
Torget 2
712 60 Grythyttan

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Grythyttan och dess konditorier

Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun och kyrkbyn i Grythyttans socken. Orten ligger mellan sjöarna Torrvarpen och Sör-Älgen. I Grythyttan finns Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens hus. Måltidens hus är en byggnad som ursprungligen användes vid världsutställningen i Sevilla 1992.

Yta: 152,37 hektar
Invånarantal: 891, år 2010

Här finns mer info om Grythyttan om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Grythyttan.