Konditori Bönan och Kakan – ett konditori i Fjugesta

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Konditori Bönan och Kakan är ett konditori i Fjugesta där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Fjugesta och du kommer säkerligen gilla Konditori Bönan och Kakan och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Fjugesta som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Örebro ifall Konditori Bönan och Kakan inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta.

Konditori Bönan och Kakan
Fjugesta Letstig 20
716 31 FJUGESTA
0585 - 100 40

Annons:

Öppettider hos Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta

Innan du besöker Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta, ett konditori

Hittar du inte till Konditori Bönan och Kakan kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Konditori Bönan och Kakan i Fjugesta