Bra konditorier i Fjugesta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Fjugesta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Fjugesta. Det finns 2 olika konditorier i Fjugesta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Fjugesta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Fjugesta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Fjugesta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Fjugesta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Fjugesta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Fjugesta kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Bönan & Kakan
Fjugesta Letstig 20
716 31 FJUGESTA


Konditori Bönan och Kakan
Fjugesta Letstig 20
716 31 FJUGESTA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Fjugesta och dess konditorier

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här finns mer info om Fjugesta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Fjugesta.