Bra konditorier i Degerfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Degerfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Degerfors. Det finns 2 olika konditorier i Degerfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Degerfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Degerfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Degerfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Degerfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Degerfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Degerfors kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Knutsbols Ponny-Ridning
Knutsbol 146
693 91 DEGERFORS


Märtas Konditori
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Degerfors och dess konditorier

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här finns mer info om Degerfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Degerfors.