Sveas Bageri & Konditori AB – ett konditori i Kumla

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Sveas Bageri & Konditori AB är ett konditori i Kumla där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kumla och du kommer säkerligen gilla Sveas Bageri & Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kumla som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Örebro ifall Sveas Bageri & Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla.

Sveas Bageri & Konditori AB
Stationsg. 20
692 35 KUMLA
019 - 57 01 11

Annons:

Öppettider hos Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla

Innan du besöker Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla, ett konditori

Hittar du inte till Sveas Bageri & Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Sveas Bageri & Konditori AB i Kumla