Bra konditorier i Kumla

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kumla. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kumla. Det finns 6 olika konditorier i Kumla där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kumla.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kumla

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kumla som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kumla som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kumla. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kumla kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Belleo AB
Hagendalsv. 30
692 30 Kumla


Landals Konditori
Hagendalsv. 5
692 30 Kumla


Lill-Annas Leveransbageri AB
Marsv. 7
692 34 Kumla


Restaurang Brändåsen
Brändåsen 214
692 93 KUMLA


Sveas Bageri & Konditori AB
Trädgårdsg. 17
692 30 Kumla


Sveas Bageri & Konditori AB
Stationsg. 20
692 35 KUMLA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kumla och dess konditorier

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här finns mer info om Kumla om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kumla.