Bra konditorier i Rosvik

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Rosvik. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Rosvik. Det finns 2 olika konditorier i Rosvik där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Rosvik.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Rosvik

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Rosvik som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Rosvik som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Rosvik. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Rosvik kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Café Rosenboden
Lånegränd 3
945 33 Rosvik


Trundöbagaren AB
Trundöv. 749
945 34 ROSVIK

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Rosvik och dess konditorier

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här finns mer info om Rosvik om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Rosvik.