Bra konditorier i Piteå

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Piteå. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Piteå. Det finns 4 olika konditorier i Piteå där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Piteå.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Piteå

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Piteå som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Piteå som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Piteå. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Piteå kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Ekbergs Konditori
Storg. 50
941 32 PITEÅ


Hansens Bagarbod
Storg. 37
941 32 PITEÅ


Kvartersbageriet i Piteå
Storg. 72
941 32 PITEÅ


Piteå Turistcenter
Bryggarg. 14
941 63 PITEÅ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Piteå och dess konditorier

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här finns mer info om Piteå om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Piteå.