Bra konditorier i Öjebyn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Öjebyn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Öjebyn. Det finns 2 olika konditorier i Öjebyn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Öjebyn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Öjebyn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Öjebyn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Öjebyn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Öjebyn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Öjebyn kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Nya Hansens Konditori AB
Nyckelv. 3
943 36 öjebyn


Nya Hanséns Konditori AB
Öjag. 39 C
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Öjebyn och dess konditorier

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här finns mer info om Öjebyn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Öjebyn.