Bra konditorier i Korpilombolo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Korpilombolo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Korpilombolo. Det finns 1 olika konditorier i Korpilombolo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Korpilombolo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Korpilombolo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Korpilombolo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Korpilombolo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Korpilombolo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Korpilombolo kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Pajala Bageri AB
Bergv. 2
980 60 Korpilombolo

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Korpilombolo och dess konditorier

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Här finns mer info om Korpilombolo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Korpilombolo.