Kiruna Café & Affär AB – ett konditori i Kiruna

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Kiruna Café & Affär AB är ett konditori i Kiruna där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kiruna och du kommer säkerligen gilla Kiruna Café & Affär AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kiruna som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Norrbotten ifall Kiruna Café & Affär AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Kiruna Café & Affär AB i Kiruna - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Kiruna Café & Affär AB i Kiruna.

Kiruna Café & Affär AB
Geologg. 4
981 31 Kiruna
0980 - 174 60

Annons:

Öppettider hos Kiruna Café & Affär AB i Kiruna

Innan du besöker Kiruna Café & Affär AB i Kiruna kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Kiruna Café & Affär AB i Kiruna utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Kiruna Café & Affär AB i Kiruna, ett konditori

Hittar du inte till Kiruna Café & Affär AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Kiruna Café & Affär AB i Kiruna