Bra konditorier i Kiruna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kiruna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kiruna. Det finns 1 olika konditorier i Kiruna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kiruna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kiruna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kiruna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kiruna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kiruna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kiruna kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Kiruna Café & Affär AB
Geologg. 4
981 31 Kiruna

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kiruna och dess konditorier

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här finns mer info om Kiruna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kiruna.