Bra konditorier i Kalix

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kalix. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kalix. Det finns 3 olika konditorier i Kalix där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kalix.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kalix

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kalix som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kalix som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kalix. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kalix kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Crc Franssons Bröd O Hantverk
Lantjärv 431
952 94 Kalix


Lasarettsbaren
Gammelgården 392
952 92 Kalix


Nya Konditoriet AB
Torgg. 6
952 34 Kalix

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kalix och dess konditorier

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här finns mer info om Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kalix.