Bra konditorier i Hedenäset

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hedenäset. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hedenäset. Det finns 1 olika konditorier i Hedenäset där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hedenäset.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hedenäset

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hedenäset som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hedenäset som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hedenäset. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hedenäset kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Bergnäsets Bageri AB
Kalixv. 10
957 95 Hedenäset

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hedenäset och dess konditorier

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånarantal: 270, år 2010

Här finns mer info om Hedenäset om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hedenäset.