Bra konditorier i Haparanda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Haparanda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Haparanda. Det finns 1 olika konditorier i Haparanda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Haparanda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Haparanda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Haparanda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Haparanda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Haparanda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Haparanda kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Nya Konditoriet
Storg. 73
953 31 HAPARANDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Haparanda och dess konditorier

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här finns mer info om Haparanda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Haparanda.