Bra konditorier i Gammelstad

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gammelstad. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gammelstad. Det finns 2 olika konditorier i Gammelstad där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gammelstad.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gammelstad

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gammelstad som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gammelstad som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gammelstad. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gammelstad kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Gammelstads Konditori & Café HB
Stadsötorget 7
954 31 GAMMELSTAD


HB Gammelstads Konditori & Café
Stadsötorget
954 31 GAMMELSTAD

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gammelstad och dess konditorier

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här finns mer info om Gammelstad om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gammelstad.