Bra konditorier i Gällivare

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gällivare. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gällivare. Det finns 3 olika konditorier i Gällivare där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gällivare.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gällivare

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gällivare som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gällivare som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gällivare. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gällivare kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.


Mas Servering
Kvarng. 13


Ap Naturliga AB
Storg. 15
982 31 Gällivare


Vetehatten i Gellivare AB
Storg. 16
982 31 Gällivare

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gällivare och dess konditorier

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här finns mer info om Gällivare om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gällivare.