Bra konditorier i Arvidsjaur

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Arvidsjaur. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Arvidsjaur. Det finns 1 olika konditorier i Arvidsjaur där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Arvidsjaur.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Arvidsjaur

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Arvidsjaur som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Arvidsjaur som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Arvidsjaur. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Arvidsjaur kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

Konditori och Kaffestuga I Arvidsjaur AB
Fjällströmsv. 8
933 33 Arvidsjaur

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Arvidsjaur och dess konditorier

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här finns mer info om Arvidsjaur om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Arvidsjaur.