Bra konditorier i Älvsbyn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Älvsbyn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Älvsbyn. Det finns 1 olika konditorier i Älvsbyn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Älvsbyn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Älvsbyn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Älvsbyn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Älvsbyn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Älvsbyn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Älvsbyn kan du istället kolla efter andra i Norrbotten.

B.Greus AB
Storg. 19 A
942 31 älvsbyn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Älvsbyn och dess konditorier

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här finns mer info om Älvsbyn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Älvsbyn.