Bra konditorier i Vislanda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vislanda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vislanda. Det finns 1 olika konditorier i Vislanda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vislanda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vislanda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vislanda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vislanda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vislanda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vislanda kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Zini Konditori AB
Storg. 10
342 50 Vislanda

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vislanda och dess konditorier

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Här finns mer info om Vislanda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vislanda.