Bra konditorier i Strömsnäsbruk

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Strömsnäsbruk. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Strömsnäsbruk. Det finns 1 olika konditorier i Strömsnäsbruk där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Strömsnäsbruk.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Strömsnäsbruk

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Strömsnäsbruk som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Strömsnäsbruk som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Strömsnäsbruk. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Strömsnäsbruk kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Smörrebröds Café
Lagastigsg. 34
287 31 STRÖMSNÄSBRUK

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Strömsnäsbruk och dess konditorier

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånarantal: 2066, år 2010

Här finns mer info om Strömsnäsbruk om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Strömsnäsbruk.