Bra konditorier i Moheda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Moheda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Moheda. Det finns 1 olika konditorier i Moheda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Moheda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Moheda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Moheda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Moheda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Moheda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Moheda kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Estvalls Bageri & Konditori
Kyrkog. 2
342 60 MOHEDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Moheda och dess konditorier

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här finns mer info om Moheda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Moheda.