Bra konditorier i Markaryd

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Markaryd. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Markaryd. Det finns 2 olika konditorier i Markaryd där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Markaryd.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Markaryd

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Markaryd som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Markaryd som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Markaryd. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Markaryd kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Centralkonditoriet
Kungsg. 20
285 31 Markaryd


Mathuset I Markaryd AB
Drottningg. 12
285 31 Markaryd

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Markaryd och dess konditorier

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Här finns mer info om Markaryd om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Markaryd.