Roddys Café & Konditori AB – ett konditori i Ljungby

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Roddys Café & Konditori AB är ett konditori i Ljungby där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Ljungby och du kommer säkerligen gilla Roddys Café & Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Ljungby som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Kronoberg ifall Roddys Café & Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Roddys Café & Konditori AB i Ljungby - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Roddys Café & Konditori AB i Ljungby.

Roddys Café & Konditori AB
Föreningsg. 3
341 30 Ljungby
0372 - 621 54

Annons:

Öppettider hos Roddys Café & Konditori AB i Ljungby

Innan du besöker Roddys Café & Konditori AB i Ljungby kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Roddys Café & Konditori AB i Ljungby utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Roddys Café & Konditori AB i Ljungby, ett konditori

Hittar du inte till Roddys Café & Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Roddys Café & Konditori AB i Ljungby