Bra konditorier i Ljungby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ljungby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ljungby. Det finns 2 olika konditorier i Ljungby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ljungby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ljungby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ljungby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ljungby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ljungby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ljungby kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Drömtårtan
Össjö
341 91 LJUNGBY


Roddys Café & Konditori AB
Föreningsg. 3
341 30 Ljungby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ljungby och dess konditorier

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här finns mer info om Ljungby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ljungby.