Bra konditorier i Lessebo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lessebo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lessebo. Det finns 2 olika konditorier i Lessebo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lessebo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lessebo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lessebo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lessebo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lessebo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lessebo kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Camillas Städ&Fix AB
Norrg. 5
360 50 LESSEBO


Peppes Konditori
Storg. 64
360 50 LESSEBO

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lessebo och dess konditorier

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här finns mer info om Lessebo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lessebo.