Bra konditorier i Lammhult

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lammhult. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lammhult. Det finns 1 olika konditorier i Lammhult där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lammhult.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lammhult

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lammhult som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lammhult som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lammhult. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lammhult kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Vårat Fik i Lammhult HB
Centrumg. 4
360 30 Lammhult

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lammhult och dess konditorier

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här finns mer info om Lammhult om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lammhult.