Gamla Stationshuset Bageri och Café HB – ett konditori i Hovmantorp

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Gamla Stationshuset Bageri och Café HB är ett konditori i Hovmantorp där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Hovmantorp och du kommer säkerligen gilla Gamla Stationshuset Bageri och Café HB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Hovmantorp som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Kronoberg ifall Gamla Stationshuset Bageri och Café HB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp.

Gamla Stationshuset Bageri och Café HB
Järnvägsg. 2
360 51 HOVMANTORP


Annons:

Öppettider hos Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp

Innan du besöker Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp, ett konditori

Hittar du inte till Gamla Stationshuset Bageri och Café HB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp