Bra konditorier i Hovmantorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hovmantorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hovmantorp. Det finns 2 olika konditorier i Hovmantorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hovmantorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hovmantorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hovmantorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hovmantorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hovmantorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hovmantorp kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Gamla Stationshuset Bageri och Café HB
Järnvägsg. 2
360 51 HOVMANTORP


Konditori BM:s
Storg. 73
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hovmantorp och dess konditorier

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här finns mer info om Hovmantorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hovmantorp.