Bra konditorier i Alvesta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Alvesta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Alvesta. Det finns 2 olika konditorier i Alvesta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Alvesta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Alvesta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Alvesta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Alvesta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Alvesta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Alvesta kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Alvesta Hembageri HB
Torgg. 7
342 30 Alvesta


Sari Jn Bageri AB
Ilabäcksv. 7
342 32 Alvesta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Alvesta och dess konditorier

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånarantal: 8017, år 2010

Här finns mer info om Alvesta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Alvesta.