Bra konditorier i Alstermo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Alstermo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Alstermo. Det finns 1 olika konditorier i Alstermo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Alstermo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Alstermo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Alstermo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Alstermo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Alstermo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Alstermo kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Danis Pizzeria & Bageri HB
Järnvägsg. 3
360 75 Alstermo

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Alstermo och dess konditorier

Alstermo är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Alstermo ligger längs med Alsteråns strand i ett mycket skogrikt område i Uppvidinge kommun i landskapet Småland. Bland ortens företag kan nämnas Alstermo Bruk AB, grundat 1804.

Yta: 156,08 hektar
Invånarantal: 829, år 2010

Här finns mer info om Alstermo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Alstermo.