Bra konditorier i Älmhult

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Älmhult. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Älmhult. Det finns 2 olika konditorier i Älmhult där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Älmhult.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Älmhult

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Älmhult som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Älmhult som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Älmhult. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Älmhult kan du istället kolla efter andra i Kronoberg.

Café Derés
N. Esplanaden 16 B
343 30 älmhult


Elmhults Café & Bageri AB
Köpmang. 1 C
343 36 älmhult

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Älmhult och dess konditorier

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här finns mer info om Älmhult om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Älmhult.