Bra konditorier i Virserum

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Virserum. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Virserum. Det finns 2 olika konditorier i Virserum där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Virserum.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Virserum

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Virserum som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Virserum som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Virserum. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Virserum kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Centralkonditoriet
Björkmossav. 22
570 80 VIRSERUM


Centralkonditoriet
Björkmossav. 22
570 80 VIRSERUM

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Virserum och dess konditorier

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här finns mer info om Virserum om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Virserum.