Bra konditorier i Vimmerby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vimmerby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vimmerby. Det finns 2 olika konditorier i Vimmerby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vimmerby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vimmerby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vimmerby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vimmerby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vimmerby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vimmerby kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Konditori Brödstugan
Storg. 42
598 37 VIMMERBY


VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB
Magasinsg. 4
598 37 VIMMERBY

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vimmerby och dess konditorier

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här finns mer info om Vimmerby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vimmerby.