Nilssons Konditori – ett konditori i Västervik

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Nilssons Konditori är ett konditori i Västervik där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Västervik och du kommer säkerligen gilla Nilssons Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Västervik som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Kalmar ifall Nilssons Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Nilssons Konditori i Västervik - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Nilssons Konditori i Västervik.

Nilssons Konditori
Storg. 28
593 33 Västervik
0490 - 149 43

Annons:

Öppettider hos Nilssons Konditori i Västervik

Innan du besöker Nilssons Konditori i Västervik kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Nilssons Konditori i Västervik utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Nilssons Konditori i Västervik, ett konditori

Hittar du inte till Nilssons Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Nilssons Konditori i Västervik