Bra konditorier i Västervik

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Västervik. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Västervik. Det finns 4 olika konditorier i Västervik där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Västervik.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Västervik

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Västervik som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Västervik som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Västervik. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Västervik kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Maxi ICA Stormarknad Västervik
Ljunghedsvägen 2
593 62 Västervik


Nilssons Konditori
Storg. 28
593 33 Västervik


Oves Bröd I Västervik AB
Storg. 28
593 33 Västervik


Rundrivaren 3 AB
Kanalviksv. 15
593 38 VÄSTERVIK

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Västervik och dess konditorier

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här finns mer info om Västervik om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Västervik.