Bra konditorier i Rockneby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Rockneby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Rockneby. Det finns 1 olika konditorier i Rockneby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Rockneby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Rockneby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Rockneby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Rockneby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Rockneby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Rockneby kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Skansens Bageri, HB
Ryssbyv. 19
395 93 Rockneby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Rockneby och dess konditorier

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här finns mer info om Rockneby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Rockneby.