Bra konditorier i Oskarshamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Oskarshamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Oskarshamn. Det finns 2 olika konditorier i Oskarshamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Oskarshamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Oskarshamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Oskarshamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Oskarshamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Oskarshamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Oskarshamn kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Konditori Flanaden
Postmästareg. 15
572 30 Oskarshamn


Nilssons Konditori
Köpmang. 11
572 30 Oskarshamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Oskarshamn och dess konditorier

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här finns mer info om Oskarshamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Oskarshamn.