Bra konditorier i Nybro

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Nybro. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Nybro. Det finns 4 olika konditorier i Nybro där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Nybro.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Nybro

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Nybro som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Nybro som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Nybro. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Nybro kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Priems Conditori i Nybro AB
Storg. 32
382 30 Nybro


Sandbergs Konditori
Riddarev. 13
382 45 Nybro


Susannas Kondis KB
Transtorp 111
382 91 NYBRO


Svantesson, Mariann
Riddarev. 13
382 45 Nybro

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Nybro och dess konditorier

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Här finns mer info om Nybro om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Nybro.