Bra konditorier i Mönsterås

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mönsterås. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mönsterås. Det finns 1 olika konditorier i Mönsterås där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mönsterås.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mönsterås

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mönsterås som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mönsterås som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mönsterås. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mönsterås kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Nya Lilla Bageriet I Mönsterås AB
Kyrkog. 14
383 30 Mönsterås

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mönsterås och dess konditorier

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här finns mer info om Mönsterås om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mönsterås.