Bra konditorier i Köpingsvik

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Köpingsvik. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Köpingsvik. Det finns 1 olika konditorier i Köpingsvik där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Köpingsvik.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Köpingsvik

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Köpingsvik som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Köpingsvik som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Köpingsvik. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Köpingsvik kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Köpingsviks Konditori
Köpingev. 22
387 50 Köpingsvik

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Köpingsvik och dess konditorier

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här finns mer info om Köpingsvik om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Köpingsvik.