Bra konditorier i Hultsfred

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hultsfred. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hultsfred. Det finns 2 olika konditorier i Hultsfred där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hultsfred.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hultsfred

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hultsfred som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hultsfred som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hultsfred. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hultsfred kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Cafe Gränden
Bryggerig. 11
577 30 HULTSFRED


Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB
Bryggerig. 11
577 30 HULTSFRED

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hultsfred och dess konditorier

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här finns mer info om Hultsfred om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hultsfred.