Bra konditorier i Högsby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Högsby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Högsby. Det finns 1 olika konditorier i Högsby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Högsby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Högsby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Högsby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Högsby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Högsby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Högsby kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Wickbergs Konditori
Storg. 45 A
579 30 Högsby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Högsby och dess konditorier

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här finns mer info om Högsby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Högsby.