Bra konditorier i Gamleby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gamleby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gamleby. Det finns 2 olika konditorier i Gamleby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gamleby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gamleby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gamleby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gamleby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gamleby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gamleby kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Linnéas Konditori & Catering AB
Hagag. 46
594 30 Gamleby


Stagårds Café & Hembageri
Västerviksv. 2 A
594 30 Gamleby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gamleby och dess konditorier

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här finns mer info om Gamleby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gamleby.