Bra konditorier i Figeholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Figeholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Figeholm. Det finns 1 olika konditorier i Figeholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Figeholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Figeholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Figeholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Figeholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Figeholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Figeholm kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Gesällbageriet
Gesällg. 2
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Figeholm och dess konditorier

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här finns mer info om Figeholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Figeholm.