Fenix i Emmaboda AB – ett konditori i Emmaboda

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Fenix i Emmaboda AB är ett konditori i Emmaboda där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Emmaboda och du kommer säkerligen gilla Fenix i Emmaboda AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Emmaboda som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Kalmar ifall Fenix i Emmaboda AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda.

Fenix i Emmaboda AB
Kyrkog. 3
361 30 EMMABODA
0471 - 100 16

Annons:

Öppettider hos Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda

Innan du besöker Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda, ett konditori

Hittar du inte till Fenix i Emmaboda AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Fenix i Emmaboda AB i Emmaboda